© Webmaster.hr
Cloud document management

Cloud document management

Predstavljamo vam našu naprednu cloud document management aplikaciju - savršeno rješenje za organizaciju i upravljanje dokumentima u vašoj tvrtki. Naša aplikacija je posebno dizajnirana da pojednostavi procese klasifikacije dokumenata, dodjele subjekata i olakša dijeljenje dokumenata s vanjskim korisnicima.

Jedna od ključnih značajki naše aplikacije je mogućnost definiranja struktura klasa za dokumente. To znači da možete stvoriti vlastite kategorije ili predloške prema kojima će se dokumenti automatski klasificirati. Na primjer, možete imati strukturu klasa za "Račune", "Ugovore" ili "Izvještaje", što olakšava organizaciju i pronalaženje određenih vrsta dokumenata.

Naša aplikacija također omogućuje jednostavno dijeljenje dokumenata s vanjskim korisnicima. Bez obzira jeste li uključeni u projekt s partnerima, klijentima ili dobavljačima, možete jednostavno dijeliti određene dokumente s njima. Možete postaviti pristupna ograničenja kako bi se osiguralo da samo ovlašteni korisnici imaju pristup dokumentima koje dijelite. To olakšava suradnju i komunikaciju s vanjskim partnerima, bez potrebe za slanjem e-mailova s privicima ili kopiranjem dokumenata na različite platforme.

Naša cloud document management aplikacija osigurava sigurnost vaših dokumenata. Svi dokumenti su šifrirani, a ukoliko odaberete našu uslugu web hostinga, i pohranjeni na sigurnim poslužiteljima s visokim sigurnosnim standardima. Također, pružamo mogućnost izrade sigurnosnih kopija i oporavka podataka kako biste bili sigurni da vaši dokumenti uvijek ostaju zaštićeni i dostupni.

Bilo da upravljate internim dokumentima, surađujete s vanjskim partnerima ili želite pojednostaviti procese organizacije dokumenata, naša cloud document management aplikacija je idealno rješenje za vas. Pruža vam napredne značajke klasifikacije dokumenata, dodjelu subjekata i jednostavno dijeljenje s vanjskim korisnicima, sve to uz sigurnost i pouzdanost cloud tehnologije.

Aplikacija je dostupna u varijanti kupovine trajne licence za korištenje s mogućnošću ugovaranja tehničkog održavanja i podrške, te u obliku modela mjesečnog najma u kojem je uključeno korištenje aplikacije, prostor za pohranu dokumenata na našim poslužiteljima te tehničko održavanje i podrška.

Digitalizirajte poslovanje našim inovativnim cloud rješenjima i olakšajte čuvanje i razmjenu dokumenata unutar tvrtke i s vanjskim partnerima. Javite nam se kako bismo dogovorili najbolji model suradnje.

Spremni za inovativna rješenja?