© Webmaster.hr
Zaštita na radu

Zaštita na radu

Grcate u papirologiji koju još uvijek izrađujete "na ruke" u Wordu i Excelu? Ne uspjevate ili teško pratite procese i tok podataka i aktivnosti zaposlenika? Spremni ste na korak prema digitalizaciji? Za vas imamo rješenje!

Za potrebe tvrtki koje se bave poslovima iz područja zaštite na radu, zaštite od požara te ostalih čimbenika sigurnosti na radu razvili smo wMIND, inovativan cloud sustav kojim u potpunosti možete digitalizirati procese rada, osigurati učinkovitu raspodjelu posla i praćenje aktivnosti zaposlenika, omogućiti jednostavno i pristupačno osposobljavanje polaznika, te izradu raznih vrsta dokumenata, bilo da su vaši interni ili vezani na ISZNR.

Softver nudimo kao SaaS cloud uslugu u obliku mjesečnog najma, te samostalno odabirete koji su vam moduli potrebni.

Naše rješenje uključuje sljedeće module:

  • Modul za upravljanje klijentima
  • Modul za upravljanje uslugama
  • Modul za upravljanje i praćenje izvršavanja radnih naloga
  • Modul za E-osposobljavanje
  • Modul za upravljanje podsjetnicima 
  • Modul za izradu dokumenata

Modul za upravljanje klijentima

Modul za upravljanje klijentima je jedan od temeljnih dijelova naše platforme. Omogućuje vam vođenje evidencije o klijentima, uključujući njihove poslovnice i privremena mjesta rada, kontakt podatke, popis poslova, mjesta rada te informacije o radnicima.

Modul za upravljanje uslugama

Modul za upravljanje uslugama omogućava vam unos i ažuriranje usluga koje nudite svojim klijentima, povezivanje u grupe, dodijelu šifri, jediničnih mjera, jediničnih cijena te stvaranje veza s dokumentom koji iz završene usluge treba nastati.

Modul za upravljanje i praćenje izvršavanja radnih naloga

Kroz ovaj modul možete brzo kreirati radne naloge, dodijeliti zadatke radnicima i pratiti njihov napredak te trenutačni status izvršavanja. Ovaj modul omogućuje generiranje izvještaja o izvršenim radnim nalozima za praćenje aktivnosti i produktivnosti.

Radne naloge i dostavnice možete ispisati u PDF formatu, s dodatnom funkcionalnosti digitalnog ovjeravanja. To znači da možete generirati i digitalno ovjeriti radne naloge i dostavnice, smanjujući potrebu za papirnatim dokumentima. Svi podaci su sigurno pohranjeni u oblaku i lako dostupni na računalu i mobilnim uređajima.

Modul za E-osposobljavanje

Modul e-osposobljavanja vam omogućava provođenje obuka i osposobljavanja polaznika za zaštitu na radu, zaštitu od požara i ostalih čimbenika sigurnosti na radu. Polaznici mogu pristupiti edukacijskim materijalima putem računala i mobilnih uređaja, učiti u vlastitom ritmu te pristupiti polaganju ispita, kao i pratiti svoj napredak.

Modul se sastoji od 3 vrste pogleda: administratorski pogled, polaznički pogled te skupni pogled polaznika iz istog poslovnog subjekta.

Modul za upravljanje podsjetnicima

Ovaj modul za vas prati status unešenih predmeta te u odabranim intervalima obavještava pojedinca i/ili grupu i poziva na pravovremenu akciju. Uz ovaj modul nema više zaboravljenih ispitivanja, atesta i certifikacija, jednostavan prikaz podataka i pravovremeni pozivi na akciju omogućiti će vam kvalitetnu organizaciju posla i ostvarivanje prihoda.

Modul za izradu dokumenata

Modulom dobivate mogućnost kreiranja vlastitih obrazaca za unos podataka koji se povezuju s vašim postojećim ili novim Word šprancama, automatski se generiraju oznake dokumenta (ID-evi), a proizvoljno aktivirate povezivanje sa segmentima ISZNR-a (ispitivanja radne opreme, fizičkih, kemijskih i bioloških čimbenika, osposobljavanje za zaštitu na radu i procjenu rizika) i slanje podataka u ISZNR jednim klikom.

Naš wMIND cloud sustav za područje poslovanja zaštite na radu pruža vam sveobuhvatno i intuitivno rješenje koje će unaprijediti vaše poslovanje, osigurati učinkovitost i usklađenost s propisima te omogućiti pristup svim važnim informacijama bilo kada i bilo gdje putem računala i mobilnih uređaja.

Spremni za inovativna rješenja?