© Webmaster.hr
Izrada web stranica

Izrada web stranica

Nudimo profesionalnu uslugu kompletne izrade web stranica prilagođenih vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima. Bez obzira jeste li mala tvrtka koja tek započinje, srednje poduzeće koje želi poboljšati svoju prisutnost na internetu ili velika korporacija koja traži ažuriranje postojeće web stranice, mi smo ovdje da vam pomognemo.

Posvećeni smo stvaranju privlačnih i funkcionalnih web stranica koje će privući vaše posjetitelje i potencijalne klijente. Pridajemo veliku važnost korisničkom iskustvu, intuitivnom dizajnu i brzini učitavanja kako bismo osigurali da vaša web stranica ostavi snažan dojam na svakog posjetitelja.

Naš proces izrade web stranica počinje s pažljivim slušanjem vaših ideja, ciljeva i želja. Također ćemo analizirati vaše poslovanje i industriju kako bismo bolje razumjeli vaše specifične potrebe. Na temelju tih informacija, naš tim će izraditi individualni plan dizajna i razvoja koji će vam najbolje odgovarati.

Naša usluga izrade web stranica uključuje sljedeće korake:

 • Konceptualizacija i dizajn: Naši stručnjaci stvaraju vizualno atraktivan i korisnički prilagođen dizajn koji odražava vaše poslovanje i privlači posjetitelje.
 • Razvoj i programiranje: Koristimo najnovije tehnologije i programske jezike kako bi pretvorili dizajn u funkcionalnu web stranicu. Osim toga, osiguravamo da je vaša web stranica optimizirana za brzo učitavanje i prilagođena za mobilne uređaje.
 • Integracija sadržaja: Preuzet ćemo vaše tekstove, slike, videozapise i ostale sadržaje te ih strateški integrirati na vašu web stranicu kako bi se postigla najbolja vizualna i informativna ravnoteža.
 • Testiranje i optimizacija: Provodimo detaljna testiranja kako bismo osigurali da vaša web stranica radi besprijekorno na svim preglednicima i uređajima. Također ćemo primijeniti optimizacijske tehnike kako bismo poboljšali rangiranje vaše web stranice na tražilicama.
 • Puštanje u rad i podrška: Kada je web stranica spremna, prenijet ćemo je na odabrani web hosting i postaviti je online. Nakon toga, pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bismo osigurali da vaša web stranica ostaje sigurna, ažurirana i funkcionalna.

Primarni stack koji koristimo za razvoj su Vue3, NuxtJS3, Laravel PHP, HTML i CSS, a po potrebi u mogućnosti smo razvijati i projekte u Reactu i NextJS.

Cijena izrade web stranica

Cijena izrade web stranica pokretane našim vlastito razvijenim sustavom za upravljanje sadržajem wCMS kreće se od 2000€ + PDV na više, a točan izračun ovisi o nizu faktora koji oblikuju troškove projekta. Evo pregleda tih faktora i kako utječu na cijenu izrade web stranica:

 • Složenost dizajna: Visoko prilagođen i estetski privlačan dizajn obično zahtijeva više vremena i truda dizajnera, što može povećati cijenu.
 • Broj stranica: Veći broj stranica na web stranici zahtijeva više dizajniranja i programiranja, što će dodati na troškove.
 • Funkcionalnosti:  Dodavanje specifičnih funkcionalnosti kao što su višejezičnost, kontakt obrasci, rezervacijski sustavi, e-trgovina, ankete, ili integracije s drugim platformama može znatno povećati cijenu.
 • Održivost i skalabilnost: Planiranje za buduće potrebe i mogućnost lakoće nadogradnje web stranice može utjecati na cijenu.
 • SEO (optimizacija za pretraživače): Ako želite da vaša web stranica bude dobro pozicionirana u rezultatima pretraživanja, to će zahtijevati dodatne napore u optimizaciji i moglo bi utjecati na cijenu.
 • Copywriting i fotografije: Ako ne posjedujete vlastite tekstove i slike, možda ćete morati angažirati profesionalce za njihovo stvaranje, što će povećati troškove.
 • Vrijeme izrade: Brži rokovi često zahtijevaju više resursa i mogu rezultirati višim cijenama.

Važno je napomenuti da ulaganje u kvalitetnu web stranicu može donijeti značajne koristi za vaše poslovanje ili projekt.

Vaša web stranica je ključan alat za uspjeh na internetu. Dopustite nam da vam pomognemo u stvaranju profesionalne i učinkovite web prisutnosti. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim potrebama i započeli proces izrade vaše nove web stranice.

Spremni za inovativna rješenja?