© Webmaster.hr
DriveTest za autoškole

DriveTest za autoškole

Predstavljamo vam našu inovativnu cloud aplikaciju za autoškole - DriveTest. DriveTest je sveobuhvatna platforma koja omogućuje učenje, vježbu i testiranje kandidata za vozački ispit na jednostavan i učinkovit način.

Jedna od ključnih značajki DriveTesta je mogućnost grupiranja pitanja prema određenim kategorijama. Ovo omogućuje organizaciju i strukturiranje gradiva u skladu s vašim potrebama. Na primjer, možete grupirati pitanja koja se odnose na raskrižja i postaviti ih kao obvezna za točan odgovor, što pomaže kandidatima da se bolje pripreme za tu ključnu situaciju u prometu.

Svako pitanje u DriveTestu može biti povezano sa slikom koja pruža dodatnu vizualnu podršku i pomaže kandidatima da bolje razumiju postavljeno pitanje. Ova funkcionalnost omogućuje vam da na jasan i konkretniji način prenesete informacije kandidatima, čineći njihovu pripremu za ispit još učinkovitijom.

Jedna od najvećih prednosti DriveTesta je mogućnost generiranja jedinstvenih ispita za svakog kandidata. Naša aplikacija nasumično odabire pitanja iz označenih grupa i stvara personalizirani ispit za svakog kandidata. Ovo osigurava da svaki kandidat prolazi kroz različite kombinacije pitanja, čime se osigurava cjelovito razumijevanje gradiva.

DriveTest je dostupan u modelu najma, što znači da vam pružamo priliku da koristite našu platformu bez potrebe za dodatnim ulaganjima u infrastrukturu i održavanje. Naš cloud model omogućuje vam da pristupite aplikaciji putem interneta s bilo kojeg uređaja koji podržava web preglednik. Ovo donosi fleksibilnost i prilagodljivost, omogućujući vam da pružite svojim kandidatima jednostavan i intuitivan način pripreme za vozački ispit.

DriveTest je savršeno rješenje za sve autoškole koje žele modernizirati i unaprijediti proces obuke vozača. Naša cloud aplikacija kombinira inovativne značajke, jednostavnost korištenja i personalizirane ispite kako bi pružila najbolje iskustvo učenja za vaše kandidate. Iskoristite snagu DriveTesta i osigurajte da vaši kandidati budu temeljito pripremljeni za vozački ispit.

Spremni za inovativna rješenja?